laddar innehåll

av Malin

1 november, 2017

Attico presenterar sin nya grafiska profil

Attico’s framtoning har under lång tid varit färgglatt och sprakande. Men nu är det slut på fjärilar och krusiduller. Under det här året har jag sakta men säkert byggt upp en ny grafisk profil som jag redan nu känner stämmer betydligt bättre med både min verksamhet och mig själv personligen. Designen är enkel och ren med sober touch. Färgerna är varmt grå med inslag av puderrosa, en kombination jag gillar väldigt mycket.

Nytt utseende men samma erbjudande

Utseendet har fått en rejäl förändring men visionen och erbjudandet till kund är detsamma. Läs gärna mer om de tjänster som står på menyn.

Under hösten kommer jag att presentera lite nyheter som jag hoppas kan vara av intresse för Dig som kund.

Bloggen är uppdaterad vilket innebär att jag rensat bort gamla artiklar som inte är aktuella längre. Från och med nu ska den fyllas med information som Du som kund kan ha stor nytta av. Allt från tips på hur man sköter sin WordPress-sida till tankar kring teknik och design. Artiklar som är tänkt ge svar på de vanligaste frågorna som dyker upp.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev så missar du inget!

Nu sitter jag och håller tummarna att Du ska finna min nya design tilltalande och min webbplats intressant att följa.

Väl mött!

/Malin

Kommentarer

    Din e-postadress kommer inte att publiceras