laddar innehåll

Grafisk Design

Att skapa en grafisk profil kräver god insikt i företaget och dess verksamhet för att det ska kännas rätt och spegla Ditt företag. Det är viktigt att tänka 'hela vägen', att få en helhetslösning där Ditt företag får en enhetlig profil - en igenkänning.

Vad behöver du?

Första steget är att träffas för ett möte där Du som kund får presentera Er verksamhet och vad Ni önskar med Er grafiska profil. Vilken produkt vill Ni ha? Är det en logotyp, trycksak, webbsida eller vill Ni ha en komplett design och grafisk formgivning från ax till limpa? Vad vill Ni uppnå, vilken målgrupp vänder Ni er till och vad vill Ni förmedla? Ju mer information jag får desto lättare är det att hitta en form.

Efter detta inledande möte får Ni en projektsammanställning där jag sammanfattar det som diskuterats, detta dokument ligger till grund för både formgivning och offert.

Design och formgivning

Nu börjar det roliga arbetet med formgivningen.

Attico skapar logotyper till Ditt företag. Jag skissar på några förslag som Ni får titta på, jag justerar design efter Era synpunkter och gemensamt kommer vi fram till en slutgiltig logotyp.

Behöver Ni nya visitkort? Det hjälper jag gärna till med. Stående, liggande, tvåsidigt, dubbelvikta, annorlunda form – ja, det finns inga begränsningar.Jag hjälper Er även med att ta fram andra trycksaker som folders, brevpapper, roll-ups eller liknande.

En viktig del i den grafisk profilen och som man gärna glömmer bort är att ta fram snygga presentationer för t.ex. PowerPoint. Jag ritar design och skapar även mallar för Office-programmen.

Leverans

Efter godkännade av den grafiska produkten levereras denna till Er. Logotyper levereras i flera format så ni kan använda den fritt.

Vill Ni ha hjälp med att få Era trycksaker hemlevererade tryckta och färdiga ordnar jag självklart det tillsammans med tryckeri som jag litar på gällande både tid och kvalitet. Har Ni egen kontakt med tryckeri levererar jag Er produkt som tryckfärdigt original.

Mallar till Office levereras som en fil med instruktioner hur dessa ska installeras och användas.

Malin Dannehall

Design, foto och utveckling

KOSTNADSFRI OFFERT

Det kostar inget att ställa frågan vad ett projekt kostar.
Hör gärna av er via telefon eller e-post och berätta om era önskemål och tankar.