laddar innehåll

Om
Attico Webb & Design

‘Om du vill synas för den du är’ är Attico’s ledord. Jag tror på lyhördhet inför kundens önskemål, lika mycket tror jag på att vägleda fram till en design och funktionalitet som Du som kund tycker om och kan stå för.

Detta är Attico

Attico är en liten webbyrå som startades av Malin Dannehall år 2008 och som Du hittar i vackra Ängelholm. Attico’s affärsidé är att med stor kunskap och personlig service erbjuda alla typer av företag, små som stora, att skapa en snygg och säljande profil som en helhetslösning för både webb och tryck.

Attico har ett litet men nära nätverk med stor kompetens inom reklam, tryck, programmering, webbhotell mm, vilket ger mig möjlighet att åta mig små som stora uppdrag på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Om du vill synas för den du är

Malin på Attico

Jag tror på lyhördhet inför kundens önskemål, lika mycket tror jag på att vägleda fram till en design och funktionalitet som Du som kund tycker om och kan stå för. Det viktigaste är att Ni är nöjda till 100% !

Min vision är att skapa produktioner som speglar Ditt företags verksamhet på ett personligt, unikt och tilltalande sätt.

Malin Dannehall

Design, foto och utveckling

Attico

Ängelholm

076 - 118 10 06

KOSTNADSFRI OFFERT

inom 48 timmar

Det kostar inget att ställa frågan vad ett projekt kostar.
Hör gärna av er via telefon eller e-post och berätta om era önskemål och tankar.

Vill Du ha information från Attico direkt till din inkorg?