laddar innehåll

av Malin

8 november, 2017

Var social med Attico

Det ska vara enkelt att kontakta Attico. Därför finns jag också lite varstans – det ska helt enkelt vara lätt för Dig att vara social med mig. Och lätt för mig att nå ut till Dig.

Var social med Attico genom olika kanaler

Attico har företagskonto på Facebook och Instagram. I dessa sociala kanaler kommer jag att dela med mig av projekt och inspiration. Du är välkommen att både gilla och kommentera mina inlägg. Det går alldeles utmärkt att kontakta mig genom meddelandefunktionerna.

På LinkedIn finns även Attico’s företagssida, även den kommer jag att använda för att lägga upp intressanta artiklar och dela med mig av projekt jag genomfört. Härifrån når du enkelt min personliga profil på LinkedIn – dit Du också vänder dig för att komma i kontakt med mig.

På Twitter hittar Du min privata profil där jag skriver inlägg väldigt sparsamt men ändå ger Dig chansen att komma i kontakt med mig.

Sen har jag ganska nyligen lagt upp ett konto hos Behance. Står ännu bara i startgropen och testar mig fram. Men tanken med mitt Behance-konto är att jag ska samla projekt – framför allt mina fotografier. Än så länge är det väldigt tomt och innehållslöst men kommer att ta form under vinterhalvåret.

Måste man vara ‘överallt’?

Nej, givetvis inte, men jag vill gärna ge Dig chansen att kontakta och vara social med mig på den plats som passar Dig bäst. Just därför har jag valt dessa sociala medier att vara aktiv på.

Givetvis når Du mig fortfarande både via e-post och telefon.

Vi hörs och ses!

Kommentarer

    Din e-postadress kommer inte att publiceras